Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Operacia strumy na stitnej zlaze

Dobry den. Bola mi zistena struma na lavom laloku stitnej zlazy (studeny uzol). Endokrinologicka mi odporucila operaciu, odstranili by mi lavy lalok. Bola mi robena aj punkcia strumy a vysledky boli v poriadku. mam velku dilemu, ci ist na operaciu hlavne kvoli tomu, ze je takmer na 100 percent iste, ze budem musiet potom brat lieky. Momentalne mi funguje stitna zlaza dobre. Chcela by som sa spytat tieto otazky. - Ake vedlajsie ucinky mozu mat tieto lieky? - Ake by boli rizika, keby si nedam odstranit lavy lalok stitnej zlazy so strumou? -Neexistuju aj nejake ine sposoby liecby strumy nez operacia? - Budem moct mat po tomto zakroku este deti, kedze stitna zlaza ovplyvnuje aj tehotenstvo? - Ako je to s dvihanim tazsich veci po operacii. Mam 1,5 rocnu dceru, ktora ma 11 kg, ktoru samozrejme este musim dvihat, po akom case po operaciu ju mozem dvihat? dakujem za odpoved

Odpovědi na otázku